OPNÅ gode træningsresultater på 2 minutter - Ja den er god nok 😁

OPNÅ gode træningsresultater på 2 minutter – ja den er god nok ❤

Planken er Hurtig og effektiv træning, som er svær at komme uden om – her er planken vist og jo den kan du også lave med lidt træning -så får du også styr på den. Sammen med squats og armbøjninger er det virkelig effektiv træning.

Giv dig selv tid til langsomt, at blive bedre start med få sek. du skal nok blive bedre – det tager tid og alting har en start.

Sæt realistiske mål.

Start med en planke hver anden dag og ca. 15-30 sek. af gangen og byg langsomt på.

2 stk. hver anden dag

3 stk. hver anden dag og bliv der en periode – det er super flot når du kommer her til og du vil kunne mærke en forskel og vink farvel til ondt i ryggen m.m.

Du styrker din core, som er super vigtigt for at undgå skader m.m. på resten af kroppen.

Husk skulder og albue over hinnaden og hæng ikke i maven og hold numsen vandret med kroppen.

Fast træning af planken over en periode på nogle uger – hold planken derefter længere tid af gange 1-3 min er nok når du dertil er det rigtig flot  🙌👏😍

Husk lige så længe, som du ikke har trænet tager det, at bygge kroppen fornuftigt op igen 😜 det er sjældent musklerne, der er udfordringen – men dine sener.

Jeg er uddannet personlig træner ved Reebok og tidligere haft folk i forløb hvor vi skulle starte helt forfra, så det er ikke tom snak og giv dig selv mulighed for at vokse med opgaven og ikke slå dig selv for meget oven i hovedet. du er altid din egen største kritiker – dit ubevidste jeg reagere på, hvordan du taler til dig selv så være nu sød ved dig selv alt andet giver ingen positiv virkning.

Rigtig god træning ❤