Velkommen til DeluxByWoman

Platformen der er skabt til at være nærværende og autentisk og et univers til den voksne kvinde som hun kan spejle sig i.

DeluxByWoman er skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis i din tilværelse og lade dig nøjes.

Her finder du et relevant udvalg og DELUX Guiden - fordi vi ved din tid er kostbar.
ღ Vores vision er at inspirere dig og vores mission er at du skal føle dig 
VIGTIG I DIT LIV ღ
Udover platform her - har vi en lukket eksklusiv KLUB: DeluxByWoman CLUB på facebook, som vi startede i 2019 som i dag rummer over 2.800 skønne kvinder.
Du finder den eksklusive KLUB HER
DeluxByWoman CLUB indeholder: Et unikt fælleskab på Facebook, hvor vi kan få inspiration og dele med hinanden.
Ejer & Founder Annika
Håber du vil nyde det unikke univers, der er skabt til os alle.

 Bagom DeluxByWoman

Jeg elsker livet, naturen og min familie højt ❤️

 

Efter min mors pludselige død i en al for tidlig alder gik det op for mig hvor kort livet er og man skal gøre det man brænder for i dag ikke imorgen - så derfor har jeg valgt at leve mere værdibaseret, enkelt og passioneret og samtidig med være en mere nærværende mor for min i dag 11 årig søn ❤️
JA, det er mig bag tasterne og udvikling af webshop m.m 😉 Jeg er udd. Indenfor E commerce og har arbejdet i IT branchen i ca. 20 år som IT projektleder & salgs-produktansvarlig m.m. - da jeg valgte nye veje blev DeluxBywoman til - skabt med kærlighed for at gøre en forskel.

Min baggrund er krydret med interessen for lækre kvaliteter og design indenfor Fashion - blev grundlagt, da jeg arbejdede for CHANEL, som ansvarlig Makeup Artist.

 

Du kan forvente af mig, at jeg altid går langt for at gøre dig glad.

Jeg håndplukker de produkter du kan finde herinde, ud fra høje standarder og kvaliteter, gerne nordiske og danske samarbejdspartner, der har høje værdier og tager ansvar for bæredygtighed. Jeg har tænkt bæredygtighed ind fra opstarten af webshoppen, Det betyder at når du handler her, kan du gøre det med god samvittighed.

Glæder mig til, at du bliver en del af Deluxbywoman’s univers og vi ses i fremtiden til events m.m.

Velkommen til ❤

Kærligst Annika