Opnå smuk hud & bedre søvn - naturligt og enkelt

Min personlige erfaring med, den originale “SAVE MY FACE!”® Pillow

Med SAVE MY FACE hovedpude får du Smukkere hud og en bedre søvn

Havde nogen, da bare fortalt mig det for 20 år siden....selvfølgelig bedre sent, end aldrig....

Nu deler jeg med dig en af de bedste beslutninger jeg har taget for mig for at højne min livskvalitet...

Da jeg i sin tid fik min Le Grand pude, tænkte jeg - gud jeg har nok spildt en masse penge .... det er dog blevet bevist overfor mig nu mindst 100 gange, at det var den bedste beslutning jeg tog og investere i mig selv.....

FORDI:

Puden har en særlige patenterede udformning, så ansigtet er frit placeret når man sover på maven eller på siden, så sove linjer i ansigtet og hævelser om øjnene bliver tydeligt mindsket.

Dine dyre cremer bliver på din hud fordi silke ikke suger den af, du vil markant kunne mærke forskel efter første nat at din hud vågner op og stadigvæk er gennemfugtet og blød og fugtig, helt genial til tør og sart hud og udformningen på puden hjælper dig med at ligge frit med ansigtet som også giver dig en forbedret vejrtrækning.

Ydremere slider puden ikke på dit hår og du opnår samme lækre følelse som med huden, håret holder på fugten og mindsker spaltede spidser og du vil opleve at hvis du er en af dem, der har tynde tindinger vil disse også blive markant bedre og mindre, fordi når du ligger på puden gnider du ikke håret af...

Puden giver også den perfekte støtte til din nakke, skuldre og ryg, så ømhed, spændinger og smerter i kroppen lindres, vejrtrækningen forbedres og søvnen bliver markant bedre som jo betyder utroligt meget for iltning af din krop natten igennem.

Puden kan måske kræve lidt tilvænning, da den føles anderledes end en normal hovepude, men hurtigt bliver den en uundværlig del af de flestes liv, når det gælder komfort, aflastning og god nattesøvn.

Personligt ligger jeg med min oven på mine andre puder og den er perfekt til at kompensere og støtte mig og jeg vil på ingen måde undvære min.

FIND den HER

Silke betrækket er i 100% silke af den fineste charmeuse kvalitet, med en blød, glat og fint vævet struktur. Silke føles behagelig glat mod huden, og er fantastisk hvis du har problemer med slidt eller filtret hår, som både bliver glattere og mere glansfuldt med dette silkebetræk.

Puden fås i to str.

Le Grand puden bruges som erstatning for din sædvanlige hovedpude, og kan enten anvendes alene eller med La Petite puden ovenpå. Eller sammen med dine andre puder..

La Petite puden kan enten bruges ovenpå din egen hovedpude, for at få fordelene af bedre støtte og flottere hud, eller den bruges sammen med Le Grand puden, for at give lidt mere højde og mere fleksibilitet. La Petite kan også foldes og lægges i nakken for ekstra støtte, både når man ligger og når man sidder. Dette er også meget velegnet til rejser

Kærligst 

Annika founder af Deluxbywoman