Opbygning af smuk HUD men hvordan?

Jeg er stor fan af smuk hud og meget gerne naturlig skønhed og hver alder har sine fordele i min verden, selv om det kan være svært at acceptere at hunden forandre sig med alderen.


Personligt bruger jeg en del penge på at holde min hud i form og jagter en smuk glød og gerne så få rynker som muligt.

og jeg tænker jeg ikke er den eneste……


Jeg er og har hele tiden været imod at nedbryde huden for derefter at bygge den op, det har aldrig været logisk for mig at gå hårdt til værks med min hud.

Nok fordi min baggrund som lægeeksamineret kosmetolog har givet mig en dyb viden omkring huden.


Jeg ved godt at der i mange år har været lidt en tendens henimod jo mere hårdt des bedre   

og det har jeg aldrig været fan af.


Jeg er selv født med en utrolig sart og følsom hud fra naturens side og det har også været medvirkende årsag til at de hårde metoder aldrig har tiltalt mig.


Flere har spurgt mig igennem tiden hvad gør du? Du ligner ikke din alder…jeg bliver lige overrasket hver gang folk siger det og igen jeg gør mig umage med at passe på min hud og nej jeg bruger ikke botox og filler.


Og her af hvad jeg gør lige nu for at give min hud de bedste forudsætninger for at være i balance.


 • SØVN - gerne mindst 7 timer gerne 8, indrømmet det er super svært ….når man har svært ved at passe sin sengetid….

 • VAND - altid på et fastende hjerte om morgen

 • VITAMINER, COLLAGEN & OLIE - Altid til mit aftensmåltid en super god multivitamin tablet og min collagen selvfølgelig helst marine collagen, det optages bedst af kroppen og selvfølgelig fiskeolie, der kan skrives bøger om hvorfor…..

 • Chokolade (mørk og næsten hverdag 😉 og KAFFE, det holder faktisk en ung ✔️

 • Nænsom AFRENSNING, bruger rensemælk de dage jeg har makeup på fra l'oreal, den er billig og gør et godt job og jeg elsker min MICELLAR Lotion fra Avéne bagefter, som jeg køber på apoteket og CLINIQUE til mine sarte øjnene …..

 • PLEJE - SERUM SERUM SERUM……& FUGT FUGT FUGT, jeg er vild med serum fordi jeg ønsker at få det optimale ud af det når jeg bruger penge på min hud. Det betyder måske en mindre dyr crem der giver masser af fugt i samme serie ovenpå for at spare lidt på udgifterne…..

 • Efter SERUM kommer en let HALS & ANSIGTSYOGA ofte ind, fordi så bruger jeg tiden imens serum trækker ind i huden inden min crem og jeg forsøger altid at afrense så tidligt på aftenen som muligt så al min cream ikke lander på min hovedpude…

 • SLOW Motion - jeg GÅR tur gerne ned til havet ca. 40 min hverdag nogle gange er de 40 min delt over flere gange ….og min krop elsker det og mit humør stiger hver gang…og undervurder aldrig hvad SLOW motion gør for din hud …overtræning ses tydeligt på huden …ved overtræning, kan der opstå hudlidelser, som helvedesild på huden. Hvis du er ryger ses det meget tydeligt på huden fordi der er dårlig iltning af huden og du syner mere grå og trist i huden. 

   

  • 10 min lys i øjnene hverdag og kig op på himlen når du går tur …..det letter mit sind i mørke tider….undervurder aldrig hvad mental sundhed gør for dig og din hud.

   

  • Ang. Solbadning så kun lidt og husker altid at give min hud pauser og opholder mig helst i skyggen det meste af tiden…. dog elsker jeg at blive varmet godt igennem af solen og modtage naturlige D vitaminer og er vild med den gyldne farve solen giver mig. Men jeg passer altid på ikke at blive forbrændt og opholdet i solen tilpasser jeg altid derefter og bruger sjældent solcreme, skære heller ned på tiden i solen eller bruger hat og tøj som beskyttelse. Og solbadning fra kl.12-15 er ikke noget jeg dyrker fordi UV strålerne er stærkest der. Og jeg vender altid huden langsomt til solen fra det tidlige forår, kun få minutter af gangen. 

   

  • Altid creme og olie på hele kroppen - det holder huden intakt, så der ikke kommer så let sygdomme til huden.

     

    • Og selvfølgelig altid sund og nærende mad

    Det er helt lavpraktisk, hvad jeg gør i min hverdag……


    ❤️ Som noget nyt har jeg taget SKIN LIFT til mig

    - hvad er det tænker du måske?

    jo, det er strøm til huden og gymnastik for huden, ligesom yoga og ansigtsyoga er godt for huden fordi huden aktiveres og trænes, så på samme måde blot ved hjælp fra blid strøm, samt lysterapi til stimulation af min egen huds collagen produktion, så min hud holdes spændstig, det tager tager lidt tid og jeg har gjort det til en weekend forkælelse for mig og måske en til et par gange i løbet af ugen…..


    OG JA 👏 for pokker jeg kan se forskel og min hud bliver utrolig blød og får en sund naturlig glød jeg ikke vil være foruden. 


    Kan virkelig mærke at hunden bliver aktiveret på en lækker måde - jeg er kun på niveau 2 ud af 4 i styrke, så hvad sker der ikke når jeg når til niveau 4 jeg er super spændt har været i gang nu i ca. 4 uger og jeg føler bestemt en forskel og selv min søn på 12 år kunne se forskel efter de første gange, hvor jeg kun valgte at have fokus på den ene side, for at se om jeg kunne se en forskel på mine to sider i ansigtet, lidt vildt - jeg er GLAD

    ❤️ Lysterapi er en naturlig og effektiv behandling til en smuk og velplejet hud.

    ❤️ Lyset stimulerer bindevævet og øger elastin, collagen og hyaluron produktionen.

    På den måde holdes din huds “springmadras” intakt og forbedres. 

    Lysterapi bidrager til at huden er i balance året rundt.

     

    ❤️ En anden ting som jeg kan sige har gjort en forskel for mit ansigt er hvordan jeg sover og med hvilken hovedpude jeg sover med og hvilket betræk jeg har på


    Så lige nu er bomuld på min hovedpude skiftet ud med REN SILKE, det holder min hud fugtig og udtørre den ikke og mit hår bliver ikke slidt i stykker og KÆMPE forskel - jeg er VILD med det ….. 


    Og jeg er også begyndt på noget nyt, som du høre om hvis jeg synes det kan være relevant for dig på sigt, jeg deler hjertens gerne med dig ❤️


    Håber du kunne bruge lidt råd til hvordan du kan holde din hud i topform….på en nænsom og naturlig måde.  

    Kh.

    Annika🌿

    Creativ Direktør 

    Deluxbywoman DK