Den bedste investering er ALTID i dig selv

Den BEDSTE investering vil altid være i dig selv – Kom nemt i gang med, effektiv træning og få et liv i balance.

Et trænings ur blev en stor øjenåbner og en stor motivationsfaktor.

Her kommer et lille skriv om det.

Personligt er jeg ikke længere til ekstremerne, som tidligere i mit liv, hvor mine træningspas bestod af 32 km på cykel i det fri hver dag, samt 1 times hård styrketræning og til tider også en hurtig gå tur kl. 5-6 om morgen før min cykel tur til mit arbejde.

Behøver jeg at sige at jeg var pænt veltrænet, der også arbejde som personlig træner hos Reebok.

Livet tog en drejning for mig, som det gør for mange, specielt når der kommer børn til og jeg fik barn i en sen alder, 39 år.

Det ændrede mit liv drastisk og nu begyndte andre end mig selv, at blive det vigtigste i mit liv. Det kan være meget sundt, at flytte fokus for at opleve en ny kærlighed.

Nu her mange år efter har jeg igen mod på, at kigge lidt på mit eget træningsliv eller mangle på samme igen og forstår mere vigtigheden i også at sætte mig selv først og være mere selvkærlig ved mig selv først og være noget mere selvkærlig.

Her lidt inspiration til, at du også kan komme i gang.

Jeg vælger altid gå ture af 2-4 km pr. gang – næsten hverdag – de dage vejret er dårligt tager jeg en cykel tur, der hjemme, da jeg er så heldig at være ejer af en motionscykel – på den tager jeg gerne 1/2 time i et godt tempo.

Mange af mine gåture er ned til havet og nyde naturen året rundt – trække vejret dybt ned i maven og lukke øjnene og dufte til havet og den skønne friske luft.

Faktisk er mange af mine gåture sammen med min mand og nogle gange min søn. Det giver os mulighed for, at få renset hovedet efter en dag med mange indtryk.

Jeg vælger at have fokus på at fedtforbrænde og ikke så meget på den hårde Cardio træning – Cardio træning kommer man ikke helt uden om.

Før min gå tur hverdag, vælger jeg altid, at lave øvelser derhjemme på gulvet, hvor jeg ruller min yogamåtte ud. Her udfører jeg lette styrkeøvelser, udstrækning og ofte yoga øvelser.

Vejrtrækningsøvelser og meditationer er i fokus udover det har jeg fået øjnene op for, hvor vigtig min søvn er for at nedsætte stress hormonet – kortisol. Som mit liv i alt for mange år har været fyldt med. I dag har jeg truffet et valg om, at livet også kan være anderledes.

For mig betyder en hverdag i balance mere end det at præstere 100% i alle livets forhold. Det er i dag mindre væsentligt – og erkendelsen af at lægge mit fokus på det, der virkelig betyder noget er bare meget mere mig.

en god bog, et godt kursus, jeg er vild med at udvikle mig og lækker musik er nogle af ingredienserne, jeg benytter mig af og giver mig dyb glæde.

Behøver jeg at sige at det har gjort en kæmpe forskel for mig i mit liv. Jeg kan stille og rolig mærke, hvordan jeg igen kommer tilbage i min krop. Min bonus er at der er forsvundet 11 cm fra min talje.

Jeg nyder hvert et sekund og håber at det gav dig lidt inspiration.

Træning på måtte derhjemme hverdag – styrke træning – udstrækning måske Yoga øvelser.

Gåture på ca. 2-4 km hverdag eller cykle ca. 10 km.

Tænk over ikke at overspise og spis så sundt du kan. Vær ikke fedt forskrækket. Avokado og nødder er sundt fedt.

Personligt starter jeg altid dagen med 2 æg og dertil rugbrød og kaffe om morgen – husk altid et glas vand på tom mave når du vågner. Det giver virkelig en god start på dagen og god mæthed.

Nyd livet uden at stille urimelige krav til dig selv – acceptere du ikke kan være 100% i alle livets forhold og det er ok kun at kunne være 50% nogle steder og 80% andre steder.

Når du først giver dig selv mere frihed vil du automatisk blive mere tilfreds med dig selv og dit liv og opnå balance.

God fornøjelse.