Evy Sampson, Personlig træner, sundhedsinspirator, mentor & coach

 

Er du hende, der er afhængig?

Hemmeligheden i afhængighed er måske din skjulte gave - du ved det bare ikke endnu.

De fleste af os er på et tidspunkt afhængige, af en eller anden form for afhængighed - det kan være sig sukkerafhængighed, cigaretter, bekymringer, sex afhængighed, penge eller overshopping, 

Kender du til at gemme dig væk i alt for meget arbejde, overdreven megen motion eller løb. “Stoffer” bliver til flere eller andre stoffer, drikker du for meget kaffe eller alkohol eller noget helt andet kaldes det for afhængighed eller narkomani.

 

En afhængighed eller narkomani, der forsøges bekæmpet, holdt nede eller kontrolleret gør lige præcist som oftest det modsatte. Nemlig at vende tilbage. I en eller anden form og overtages af en anden type afhængighed.

 

Kender du det, at du ønsker at ville stoppe med at ryge, for så at lade maden overtage styringen?

Eller når motion tager overhånd og i stedet for at være sund med en afbalanceret og moderat træning. Så bliver du nærmest som en narkoman, der på et tidspunkt ikke kan fungerer uden dit daglige skud ‘morfin’. Det daglige træningspas?

Og du kan slet ikke eksisterer eller finde ro uden din daglige løbetur eller en tur ned i træningscenteret. DU MÅ bare ha’ dit daglige fix?!

 

Jeg har selv været afhængig af diverse sager. I perioder. On and off..!

Som helt ung og begyndte med Cigaretterne.

Så var det opkastningen efter fødeindtag der pludselig tog styringen over min krop da jeg var ca. 13 år. Anoreksi og bulimi, en evig battle mellem det ene Imod det andet. Spise for så at gå ud og kaste alting op bagefter.

Min vægt har fyldt meget. Har altid følt mig overvægtig. Været på utallige slankekure. Og brugt træningen som min bedste ven.

Et Escap.

 

Fakta: Jeg har altid dyrket min krop. Som Elitegymnast på konkurrenceplan i 16 år. 

Miss fitness konkurrencen med en flot andenplads, som det bedste resultat.

Det kræver vist ikke logik for burhøns, at vide at med al den træning jeg lagde for dagen. 

Vegetar har jeg også været og dyrket livet uden kød i mange år som helt ung.

Min Kærlighed og passion er faldet på arbejdet med kroppen. Få den til at have det godt. Vedligeholdelse, forbedre og optimerer kroppen gennem sundhed, motion og træning.

 

❣ En krop i bevægelse. Et liv i balance er i dag min levevej 

Jeg giver i dag Inspiration til andre fordi jeg ved hvordan mange bump vejen har hen mod målet har jeg balancen til at være med til at skabe forandringer hos andre - du skal dog selv gå vejen men jeg er med dig hele vejen. 

Så i afhængigheden fandt jeg min skjulte gave. En læremester. En gave, der skal vise vejen til større indsigt, selvforståelse og accept af hvem jeg er og vælge kærlighed.

 

Hvorfor vælger du at ødelægge når du kan skabe forandring og opnå det du inderst inde virkelig ønsker at ændre!

Hvordan skal din holdningen til afhængighed være?

Målet som jeg ser det er at tage den i hånden og lade den blive en del af dig. Som en ven du tager i hånden og kommunikerer med. Og frem for alt finde et vigtigt og positivt budskab til dig selv.

 

Min egen afhængighed var en skjult gave, der lærte mig at finde fred inde i mig. Glæde og velvære er i dag en del af mig, der før valgte en afhængighed.

Jeg har erstattet afhængigheden med kærlighed til min krop og mig selv og byttet afhængighed ud ved at vælge Kærlighed en istedetfor.

Når jeg kan - kan du også ❤

Hvilken vej vælger Du, hvor ligger Din lykke og livet for dig?

 

Det handler om dig og din sundhed ❤️

Din krop og mødet med Din livsstil og sundhed og venskabet, der opstår når du møder Din krop med forståelse, rummelighed og tager hånd om den med kærlighed og lytter til dens sprog. Hvordan kroppen kommunikere og begynder at tyde kroppens sprog. Forstå din krop og dens kommunikation.

Lytte til din krop når den hvisker, så du ikke først høre den når den skriger.

 

Vil du vide mere eller ønsker du at komme “i lære” og drømmer om at gå vejen til mere sundhed. Slippe dine uhensigtsmæssige vaner og afhængighedsmønstre og fået bygget op.

Så tilbyder jeg Evy Sampson flere forskellige livsstilsændrings forløb og trænings pakker.

For at bringe fokus på hele Dig ❤️

Der er også Holdtræning, der foregår udendørs herunder yoga, vejrtræknings øvelser, meditation og mindfulness forløb. Outdoor Aerobic og Walk n talk motion og bevægelseshold.

 💜

Som træner & sundhedscoach elsker jeg at inspirere til optimering af kroppen og undervise mine klienter Lær hvordan du kan lære at  lytte til og respektere kroppens sprog og signaler gennem små daglige valg af vitamin tilføjelser.

 

Evy Sampson

Personlig træner, sundhedsinspirator, mentor & coach 💜

 

Kontakt Evy på mail eller via brug linket her ❥❥❥  Facebook

Personlig træner, sundhedsinspirator, mentor & coach Evy Sampson

Over 20 års erfaring i arbejdet med krop og sjæl.

Kontakt Evy på: Tlf. 40767525

Evysampson@hotmail.com

 Collagen styker din krop indefra ❣